schouwenburg-winkel

Schouwenburg Optiek

 


Een opticien met aandacht voor u en kennis van zaken, dat is Schouwenburg Optiek in Rotterdam Beverwaard! We werken met een klein, enthousiast team dat toevalligerwijs geheel bestaat uit Ridderkerkers. Graag stellen onze medewerkers zich aan u voor!


Ineke Haas

"U kunt mij al bijna 30 jaar vinden bij Schouwenburg Optiek, waar ik 2.5 dag per week werk maar sowieso op zaterdag. Mijn werkzaamheden bestaan uit het leren inzetten en uitnemen van contactlenzen, de administratieve afhandeling en het helpen bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Na al die jaren nog steeds erg leuk, vooral het samen met u zoeken naar een passende bril blijft een uitdaging! Onze brillen zijn zo ingekocht dat er voor elke smaak wel iets bijzit en tijdens de zoektocht schuwen we geen enkel middel om de perfecte bril voor u te vinden. We maken bijvoorbeeld gebruik van kleurdoeken om te zien hoe kleuren u staan. Onze winkel is gelegen in een multiculturele wijk met veel verschillende, interessante mensen. De sfeer in onze winkel? Warm en uitnodigend, mede door de goede verhouding onderling.""

schouwenburg-ineke

schouwenburg-ton

Ton Schouwenburg

"Op mijn 16e verkocht ik als zaterdaghulp mijn allereerste bril... trots dat ik was! Daarna behaalde ik alle diploma’s die in 'optiekland' te behalen waren, inclusief het HBO-diploma Optometrist. Ik ben nog een echte ambachtsman, die elk stukje optiektechniek in de vingers heeft.

Op 9 november 1984 mocht ik Schouwenburg Optiek openen, toen nog Optiek Aktueel. Nog steeds haal ik veel plezier uit dit mooie vak. Ik ga meestal fluitend naar mijn werk en zingend naar huis! Heerlijk vind ik het om met klanten in gesprek te gaan, me te interesseren in wie ze zijn met als doel een perfect op de persoon afgestemde bril of contactlens te adviseren. Mijn team denkt daar precies hetzelfde over, waardoor we goed op elkaar ingespeeld zijn. Persoonlijk contact, mode en techniek, de perfecte combinatie!"


Ilonka van Zijl

"Ik werk al jaren met plezier bij Schouwenburg Optiek. U kunt bij mij terecht voor een goed en eerlijk advies bij de keuze van een nieuw montuur: ik ben namelijk wel zo eerlijk om het te zeggen als een bril u niet goed staat, want het allerbelangrijkst is dat u tevreden de deur uitgaat maar dat ook blijft. Het contact met u als klant is een van de leukste dingen aan mijn werk, tijdens de zoektocht naar een nieuwe bril ben je toch wat langer met elkaar in contact. Ik zie het daarom als een groot compliment dat we veel trouwe klanten hebben, die ook als ze verhuisd zijn en onze optiekzaak niet echt meer op de route ligt, bij ons langs blijven komen."

schouwenburg-ilonka

Top