schouwenburg-hoofd-kinder-bril

Kinderbil kopen in Rotterdam Beverwaard

Bij Schouwenburg Optiek in Rotterdam hebben we kinderbrillen in allerlei soorten en maten. Kinderen zijn vaak letterlijk en figuurlijk 'het ondergeschoven kindje' als het gaat om een leuke, hippe bril. Bij ons krijgt echter ook uw zoon of dochter de aandacht die ze verdienen. De mooiste kinderbrillen van Rotterdam, vanuit Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht en omgeving vindt u bij Schouwenburg Optiek.  

Bril voor uw kind

Een bril uitzoeken is best spannend, zeker voor uw kind. Daarom krijgt uw zoon of dochter bij binnenkomst iets lekkers, waarna het op zijn of haar gemak in de kinderhoek kan spelen of zelf alvast de brillen kan bekijken. Samen gaan we kijken naar de bril die het meest geschikt is voor uw kind, een die goed zit én er goed uitziet. Het montuur moet immers bij uw zoon of dochter passen! Of het nu een vrolijke, felgekleurde of juist een wat simpeler model is wat u zoekt, bij Schouwenburg Optiek in Rotterdam vindt de kinderbril die u zoekt.

Tweede glas gratis bij kinderbrillen

Als u een mooie kinderbril gevonden heeft hebben we nog een leuke verrassing voor u: kinderen tot 12 jaar krijgen één glas helemaal gratis*! Als u een montuur koopt, betaalt u dus maar één glas. Ongeacht welk type, dus of u nu gaat voor duur/goedkoop/extra dun geslepen: u krijgt altijd 50% korting op de brillenglazen*. Ook goed om te weten: u kunt altijd langskomen om de bril opnieuw te laten stellen als er weer eens een bal opgekomen is of uw kind hard groeit. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje... De beste service, ook voor uw kind!

In een ontspannen sfeer samen met uw zoon of dochter een leuke kinderbril uitzoeken? Dan bent u bij Schouwenburg Optiek in Rotterdam (Beverwaard) aan het juiste adres. We zijn goed te bereiken vanuit Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht en omgeving. Graag tot ziens!

* informeer naar de voorwaarden

schouwenburg-rechts-kinderbril

Lees meer over onze kinderbrillen


Top